Vodoinstalater Bežanijska kosa

Vodoinstalater Bežanijska Kosa

Vodoinstalateri Bežanijska Kosa  odgovorni su za ugradnju, održavanje ali i popravku vodovodnih instalacija. Njihov opis posla podrazumeva postavljanje i popravke sanitarnih sistema kao što su kade, tuševi, bojleri, toaleti i lavaboi. Vodoinstalater nikada ne zna šta da očekuje svaki dan na terenu 00-24h.
Zadaci vodoinstalatera zaista zavise od veličine projekta i prostora, ali i od faze u kojoj se kvar ili problem nalazi.
Bežanija je urbano predgrađe Beograda i administrativno pripada opštini Novi Beograd, iako istorija Bežanije počinje u 16, a istorija Novog Beograda u 20. veku. Bežanijska Kosa, izgrađeno na uzvišenju – kosi, iznad nekadašnjeg sela Bežanija, po kojoj je i dobilo ime, projektovano je i izgrađeno kao mnogo humanije mesto za stanovanje. Bez previsokih zgrada, sa mnoštvom tipskih individualnih kuća koje su, zbog lepog izgleda, velikih stanova na dva nivoa, ali i lepo uređenih dvorišta, lokalno poznate kao – Karingtonke.
Što radimo prilikom hitne vodoinstalaterske intervencije? Prilikom hitne intervencije na Bežanijskoj Kosi vršimo saniranje prvobitne štete. Nakon što saniramo problem kako bismo sprečili dalji prodor vode ili začepljenje proveravamo postoji li dublji problem. Ako utvrdimo da postoji potencijalni problem dajemo vam adekvatno rešenje i procenu kvara.

Vodoinstalater Beograd