Renoviranje Kupatila


Pozovite: 061 1982299
Zelena slušalica

Adaptacija i renoviranje kupatila

Ako su instalacije u Vašem kupatilu ili kuhinji dotrajale, Vodoinstalater Beograd pruža usluge zamene starih instalacija vodovoda i kanalizacije, kao i montažu novih sanitarnih delova. Takođe, vršimo kompletne adaptacije kupatila sa željom da stvorimo prostor iz Vaših snova.

Još jedna od mnogobrojnih usluga koje Vam nudimo je ugradnja i zamena svih vrsta sanitarija – brzo, lako i jednostavno. Vodoinstalater Beograd Vam stoji na raspolaganju ukoliko želite da renovirate kupatilo u Vašem stanu, kući, lokalu, poslovnom prostoru ili zgradi.

Cene su po dogovoru i zavise od mnogobrojnih faktora (veličine kupatila, odabira sanitarije itd.). Pozovite nas, dolazimo u sve delove grada na Vaš poziv. Mi smo tim ljubaznih vodoinstalatera, iskusnih i stručnih majstora koji uvek dolaze u tačno dogovoreno vreme. Posao završavamo u najkraćem mogućem roku, uz poštovanje dogovorenih rokova i cene, a iza sebe ostavljamo sve uredno i čisto. Na Vama je samo da uživate u Vašem novom kupatilu.

Stalno se usavršavamo i pratimo nove trendove na polju vodovodnih sistema, sanitarnih uređaja i dizajniranja enterijera kupatila i kuhinja. Radimo sa materijalima renomiranih svetskih proizvođača čije su karakteristike visok kvalitet, lakoća montaže i dug vek trajanja.

Pozovite: 061 1982299
adaptacija i renoviranje kupatila