Odgušenje WOMA vozilima


Pozovite: 061 1982299
Zelena slušalica

Odgušenje WOMA vozilima

U nekim izazovnim situacijama, kada se susretnemo s kompleksnim zagušenjima, od suštinskog je značaja imati na raspolaganju naprednu tehniku kako bismo brzo i efikasno rešili problem. Upravo tada, stupaju na scenu WOMA vozila, koja su se dokazala kao izuzetno efikasna u rešavanju zahtevnijih zagušenja. Svako vozilo je opremljeno pumpama specifično dizajniranim za pročišćavanje kanalizacionih cevi različitih profila.

  • Proces odgušenja se sprovodi pomoću vozila koja su opremljena pumpama i mlaznicama. Visokim pritiskom, koje dostiže čak do 250 bara, kanalizaciona mreža se ispira na način koji omogućava razbijanje naslaga i kamenca sa zidova cevi. Takođe, ovaj sistem se efikasno nosi s čišćenjem masnoće i prljavštine unutar cevi.

  • WOMA vozila su posebno dizajnirana za vršenje odgušenja fekalne i kišne kanalizacije, odvodnih linija, vertikala i horizontala unutar različitih objekata. Moguće je ispirati kanalizacione cevi svih prečnika, a maksimalna dužina čišćenja iznosi do 100 metara u jednom potezu.

  • Ovaj sistem pruža rešenje za odgušenje spoljne kanalizacije i ispiranje pod visokim pritiskom cevi poluprečnika od Ø40 do Ø1500mm. Kombi vozila koja su deo WOMA sistema opremljena su kompletnom opremom za odgušenje spoljne kanalizacije, uključujući pumpu visokog pritiska, rezervoar za vodu, agregat, creva visokog pritiska, i drugo. Sve to garantuje efikasnost i brzo rešavanje problema u najizazovnijim situacijama.

Pozovite: 061 1982299
odgusenje woma vozilima