Vodoinstalter odgušenje slivnika

Vodoinstalter odgušenje Beograd – Zapušeni odnosno zagušeni slivnici kako unutrašnji tako i spoljašnji su teški za čišćenje bez odgovarajuće opreme pa Vam savetujemo da po konstatovanju zapušenja pozovete naše vodoinstalatere. Naše terenske ekipe Odgušenje vodoinstalter Beograd opremljene su najsavremenijom ručnom i mašinskom opremom za otčepljenje, odgušenje zapušenih slivnika (mašine, sajle, voma vozila i sl.) Jedan od uobičajenih razloga zašto se koriste profesionalne vodoinstalaterske usluge i zašto se pozivaju vodoinstalateri je potpuno čišćenje odvodnog sistema.
Vremenom, na ovom području može doći do velikih ostataka koji će se razviti u veoma ozbiljne začepljenja ako se tome ne pristupi na odgovarajući način.

Vodoinstalter hitno 00-24

Zagušenja – odgušenja Vodoinstalateri Beograd:
Čišćenje slivnika mašinskim putem.
Čišćenje podnog slivnika mašinom.

Zastoj usled ulaska nedozvoljenih predmeta unutar kanalizacionih cevi, začepljenje usled nagomilavanja otpada u već delimično zapušene odvode, zagušenje usled oštećenja cevi kanalizacione instalacije.
Vodoinstalateri su uvek u pomoći. Uz njihovu široku stručnost i iskustvo u vodoinstalaterskim radovima, čišćenje slivnika je za njih samo lak posao.

Vodoinstalter hitno odgušenje slivnika

Kao i sve ostale hitne intervencije Vodoinstalateri Beograd, i odgušenje slivnika vršimo 24h dnevno, sedam dana u nedelji, uključujući i praznike. Ovo važi za celu teritoriju Beograda. Osim usluga odgušenja slivnika, Vodoinstalateri Beograd nude i sledeće usluge: odgušenje lavaboa, wc šolje, kade, tuš kabine, sudopere, kao i kuhinjske, fekalne vertikale. Složene situacije zahtevaju metodu odgušenja sajlom, ili pak mašinsko čišćenje cevi. Pri veoma komplikovanim zagušenjima, biće potrebno i snimanje cevi uz pomoć specijalnih kamera.
Vodoinstalater Beograd. Hitna Intervencija.
Scroll to Top