Odgušenje Kade I Tuš Kabine


Pozovite: 061 1982299
Zelena slušalica

Hitne intervencije odgušenja kade ili tuš kabine

Hitne intervencije u vezi sa odgušenjem kade ili tuš kabine predstavljaju jedne od najčešće traženih usluga. Budući da između lavaboa, kade/tuš kabine i WC šolje postoji mreža kanalizacionih cevi, postoji i dovoljno mogućnosti da dođe do zagušenja. Zagušenje odvoda lavaboa ili WC šolje može prouzrokovati i zagušenje kanalizacionog odvoda kade ili tuš kabine.

Nesmotreno propuštanje različitih sadržaja kroz slivnike kade, kao najčešćeg uzročnika zagušenja, često je prisutno. Ipak, ponekad je neminovno da do zagušenja dođe usled redovnog korišćenja kade.

Iako redovno održavanje može biti ključna aktivnost i preventivna mera kako bi se smanjila učestalost zagušenja, primetili smo da se klijenti često suočavaju s ovim problemima.

U takvim situacijama, pozivanje naših vodoinstalatera može predstavljati rešenje. Ako ste već preduzeli sve što je u vašoj moći, pratili savete vaših poznanika i rodbine, ali nijedno rešenje nije bilo efikasno ili je imalo samo privremeno dejstvo, sada je pravi trenutak da nam se obratite. Vodoinstalater Beograd je tu da vam pruži stručnu pomoć.

Pozovite: 061 1982299
odgusenje kade i tus kabine